Izvor: Blic
17.08.2020 u 15:39
0

U DOBANOVCIMA NESTALO 10 TONA OPREME! Krivcima preti kazna do 600.000 dolara

Skoro deset tona elektro-opreme, čija je vrednost prema fakturi oko 150.000 dolara, nestalo je iz magacina u Dobanovcima, gde je trebalo da bude do konačnog carinjenja.

OVO MORATE ZNATI

I ZA NJIH VAŽI MORATORIJUM: PIO fond obustavio naplatu administrativnih zabrana za korisnike penzije

ČUDO! ISTORIJSKA VEST: Uspešno presađena pluća 14-godišnjoj devojčici!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BANATSKOG KARAĐORĐEVA: Autom se zakucao u traktorsku prikolicu, traktor se prevrnuo, vozač nastradao

HRVATI OPSEDNUTI SRBIJOM I NJENIM PREDSEDNIKOM: Žale što Vlada u Prištini zavisi od Vučića

PREDSEDNICA VLADE O DEČANIMA: Očekujemo ispravno civilizacijsko reagovanje

Carini su to otkrili u subotu, 15. avgusta, kada su, prilikom kontrole, zatekli prazne prostorije.

Oko deset tona različite led rasvete, kablova i druge elektro-opreme namenjenih uvozniku u Nišu, najverovatnije je pušteno u slobodan promet pre sprovođenja carinskog postupka i izmirivanja uvoznih dažbina, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Protiv odgovornih će biti pokrenut prekršajni postupak.

Kako se dodaje, za tu vrstu prekršaja zaprećena je kazna i do četvorostrukog iznosa u odnosu na vrednost robe koja je predmet prekršaja, odnosno, u ovom slučaju, oko 600.000 dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter