Izvor: NOVA.RS
07.03.2024 u 15:07
0

DETALJI TRAGEDIJE U RUMI: Komšije ubijenog Zorana, poslednji put ga videli u subotu, policija traga za ubicom

Zoran O. (68) iz Rume, bivši vlasnik kafića "Flojd", ubijen je u utorak u porodičnoj kući u ovom gradu. Policija traga za ubicom, a prema rečima komšija, Zoran se dosta promenio u poslednje vreme.

Ubijeni Zoran O. je ranije držao kafić „Flojd“, a bio je jedan od najpoznatijih uzgajivača dobermana u Srbiji.Komšije iz njegove ulice istakle su da je bio dobar čovek, ali da se dosta promenio u poslednjih nekoliko meseci.

„Naglo se promenio, postao je nervozan, hteo je da tuži nekog, ne znam šta mu se desilo. Ljudi pričaju da je imao mnogo novca, a šta se tačno desilo, ko će to znati. U subotu smo ga poslednji put videli, bio je ispred njegove kuće parkiran neki beli automobil“, kažu komšije.

Ubijeni Zoran O. je živeo sam, razveo se od žene ranije. Njegov sin stanuje nekoliko ulica dalje.

JOŠ JEDAN SKOK SA SOLITERA U NOVOM SADU: Stradao muškarac

Inače, prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, njegovo telo pronađeno je sa prostrelnim ranama.

Nakon prijave policiji da je u kući pronađeno beživotno telo muškarca, na teren je izašao tužilac Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici.

U toku je potraga za napadačem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter