Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
30.11.2023 u 13:13
0

DETALJI UBISTVA KOD NEGOTINA: Posvađali se na njivi, pa ga izmasakrirao sekirom

Dušan T. (63) iz Urovice kod Negotina juče je nakon svađe i tuče ubio Pericu T. (46) udarivši ga najverovatnije sekirom u glavu.

Zločin se dogodio u selu Urovica na livadi kada su se dvojica uglednih poljoprivrednika i stočara, iz za sad nepozantog razloga, prvo posvađali, a onda potukli.

– Bave se stočarstvom, a meštani isprva nisu bili svesni da se radi o ubistvu kada je telo uočeno na livadi – kaže sagovornik za medije.

UŽAS U NEGOTINU: Policija uhapsila osumnjičenog, nasmrt isprebijao čoveka!

Inače nakon hapšenja Dušan T. policija je na njegovom licu i telu uočila više povreda, a prema nezvaničnim informacijama lekari su mu konstatovali lake telesne povrede i njemu je određeno poliicjsko zadržavanje i sutra će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter