Izvor: Alo.rs
04.01.2020 u 14:22
0

DEVOJČICA POD NADZOROM PSIHIJATARA: Monika će provesti Božić u bolnici!

Monika K. (12), koja je 29. decembra nađena nakon što ju je oteo i deset dana mučio Ninoslav Jovanović (46), zloglasni Malčanski Berberin, do posle Božića ostaće u Kliničkom centru u Nišu. Policija i nakon više od dve nedelje nastavlja intenzivnu potragu za više puta osuđivanim silovateljem.

mala Monika neće provesti božić kod kuće jer je konziljum lekara odlučio da je zadrži zbog, kako su naveli, psihofizičkih problema

– Zaista verujem doktorima u KC Niš i smatram da oni najbolje znaju šta treba da rade. Sa Monikom stalno razgovaraju psiholozi i drugi lekari, i to joj zaista pomaže. Ona je počela normalno da priča, jede i spava. Ne žali se na bolove i stalno pita kako su joj braća i drugari u školi. Moram da vam kažem da jedva čeka da ide kući – rekao je otac Robert Karimanović.

On je ispričao da je njegovoj ženi Aleksandri pozlilo nakon što je Monika pronađena i da je morala da primi infuziju.

PROCURELE INFORMACIJE O KRETANJU MALČANSKOG BERBERINA: Evo gde su zasede policije!

Kada je Monika videla koliko je njenoj majci loše, počela je da joj govori da je sada ona tu, na sigurnom, i da ne mora više da se brine. Nije izlazila iz njenog kreveta i čak je Aleksandri čitala bajke, koje je tražila da joj kupimo i donesemo u bolnicu – ispričao je otac male Monike.

U međuvremenu, stotinak policajaca je i danas 16. dana potrade ide po selima od Knjaževca do Niša pretresajući sve napuštene kuće u kojima bi eventualno mogao da se krije Malčanski Berberin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter