Izvor:
18.09.2019 u 09:43
0

DILOVALI DROGU ĐACIMA: Uhapšeni PROFESORI i POLICAJCI!

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek, i njegov sin Miroslav, inspektor kriminalistike, kao i Dragoslav M., sumnjiče se za preprodaju droge

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek i njegov sin Miroslav Đ., inspektor, kao i profesor Tehničke škole u Majdanpeku Dragoslav M. (46), uhapšeni su zbog sumnje da su Majdanpeku rasturali drogu, saznaje Kurir! Lisice su stavljene i Siniši I. (53) i Ranku S. (53) iz ovog grada.

Kako Kurir nezvanično saznaje, petorica osumnjičenih uhapšena su juče u velikoj akciji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Posle dobijanja operativnih podataka i njihovih provera, da postoji grupa koja rastura marihuanu po Majdanpeku, kolege su ostale šokirane, jer se došlo do informacija da su u šverc uključena i dvojica kriminalističkih inspektora iz ovog grada, a da sa njima radi i profesor. Prikupljanje dokaza rezultiralo je jučerašnjim hapšenjem – otkriva izvor.

U toku provere

Prema njegovim rečima, proveravaju se i sumnje da je uhapšeni profesor koristio to što radi u srednjoj školi i omogućio dilerima da marihuanu prodaju i učenicima.

Posle hapšenja, policija je obavila pretrese na više lokacija. Zaplenjeni su dvadesetak mobilnih telefona, novac, automobili, kao i marihuana. Veliki broj mobilnih telefona tek će biti predmet pregleda i veštačenja, ali se sumnja da su ih osumnjičeni koristili kao „specijale“ preko kojih su ugovarali rasturanje droge.

– Kod Dragoslava M., koji je nastavnik stručnih predmeta u Tehničkoj školi, pronađena su čak četiri telefona, 42.000 dinara i 1.470 evra. Nije pronađena droga, ali se sumnja da je imao ulogu posrednika – kaže izvor.

Međutim, kako navodi, droga je pronađena skrivena u automobilu inspektora.

Izvor. Kuris.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter