Izvor: Kurir.rs
06.11.2023 u 21:30
0

„DOBRI ČOVEČE, MOLIMO SE DA TVOJA DUŠA ODE U RAJ, JER TAMO PRIPADA“: Porodica i prijatelji opraštaju se od nastradalog lovca

Porodica i prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama od tragično nastradalog lovca Vladana Maričića (36) iz Ivanjice koji je, kako se sumnja, slučajno ubijen kada je njegov prijatelj posle lova čistio pušku.

OVO JE NASTRADALI LOVAC IZ IVANJICE: Vladan preminuo nakon što ga je prijatelj slučajno upucao dok je čistio pušku (FOTO)

Podsetimo, tragedija se dogodila u pograničnom delu opština Sjenica i Ivanjica, u predelu poznatijem kao Stupska česma u rejonu sela Ergeče. Naime, grupa lovaca je svratila do odmori u planisnku kuću koja inače, služi za ručavanje i odmor lovaca, a sumnja se da su lovci tada uzeli da čiste svoje puške, a tada je hitac iz lovačke puške pogodio Vladana koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Na društvenim mrežama rođaci i prijatelji od juče pišu oproštajne poruke.

– Mnogo dobar čovek nas je napustio. Neka mu je laka crna zemlje i molimo se da njegova duša ode u raj jer tamo pripada – piše u jednom oproštaju ispod fotografije koju je objavila Vladanova rođaka:

– Saučešće porodici i budite jaki u ovom iznenadnom bolu koji nikako niste zaslužili.

Inače, u ivanjičkom Lovačkom društvu “Čemernica” kažu za Kurir da je policija uzela izjave povodom ovog događaja.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter