Izvor: Blic.rs/Novosti
02.10.2022 u 09:57
0

DOK ŠKALJARCI SLAVE, KAVČANI ĆUTE: Oba klana „obezglavljena“, crnogorsko podzemlje pod tenzijom!

Kotoranin Radoje Zvicer, navodni vođa „kavačkog klana“, mrtav je, živ je, ubijen, teško ranjen.

OGLASIO SE ZVICEROV ADVOKAT POSLE INFORMACIJE O LIKVIDACIJI: Evo šta je rekao o navodnom atentatu u Panami!

Ni dva dana posle početne informacije da je Zvicer likvidiran u Panami, koja je prostrujala Srbijom, Crnom Gorom i celim regionom nepoznata je njegova sudbina. U ovoj južnoameričkoj državi za 24 sata dogodilo se nekoliko zločina, a da li je među žrtvama i Crnogorac – znaće se posle obavljene DNK analize.

Zvicerova porodica je preko advokata demantovala njegovu smrt, ali i ranjavanje. Sa druge strane, prijatelji i kumovi Jovana Vukotića, vođe rivalskog klana koji je ubijen pre tri nedelje u Istanbulu, slave Zvicerovu likvidaciju. Doduše, pozivaju se na medije iz Srbije koji su objavili vest da je vođa „kavčana“ usmrćen hicima u glavu.

– Zvicer, za koga se sumnja da je naručio i platio ubistvo Vukotića, u vreme zločina boravio je u Turskoj – navodi izvor blizak bezbednosnim strukturama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Posle toga, uz pomoć tamošnje mafije, prebacio se u Iran. Da li je i kada stigao u Panamu, saznaće se za koji dan. Vest da je ubijen stigla je iz Dubaija.

Inače, informacija da je Zvicer ubijen uzdrmala je Crnu Goru i podigla njeno podzemlje na noge, čini se najviše u poslednjih nekoliko godina koliko traje rat dva suprotstavljena tabora čiji su pripadnici ubijani u Crnoj Gori, zemljama regiona, ali i širom Evrope. Više od 50 pripadnika dve zavađene kriminalne grupe, nastale u istoimenim naseljima u Kotoru je ubijeno od 2014. godine, a početak tog sukoba se vezuje za nestanak oko 200 kilograma kokaina u Valensiji u Španiji.

Strah se, svedoče mnogi, ponovo uselio među žitelje bisera Boke, kojima su vekovni mir oteli članovi dveju ozloglašenih grupa iz Škaljara i Kavača. Ubistvo Vukotića u Turskoj, kao i poslednja, neproverena informacija oko Zvicera u dalekoj Panami uneli su zebnju u najlepši fjord Jadrana.

– Nemam pouzdan podatak šta se dogodilo sa mojim klijentom, ne mogu da kažem ni da je živ, a ni da je mrtav. On je nedostupan organima gonjenja, a ni ja nemam kontakt sa njim. Šta se dogodilo i šta je istina znaćemo kad se dobije zvanična informacija – izjavio je Miloš Vuksanović, advokat Zvicera

Posle vesti da je Zvicer likvidiran na društvenim mrežama se oglasio izvesni Đuranović, slaveći navodno ubistvo, navodnog vođe „kavčana“. On je napisao: „slavimo, slavimo ovaj divan dan“, da bi potom objavio printskrin vesti o ubistvu Zvicera uz komentar:

– Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju!

Posle informacije da identitet ubijenog tek treba da se utvrdi, Đuranović je napisao:

– Moraće da utvrđuju zubnim kartonom, nadam se da mu je glava prosuta.

Na Zvicera je do sada pokušano više atentata. On je izrešetan pre dve godine dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu, ali ga je tada supruga Tamara spasla jer je pucala na napadače, koji su ubrzo pobegli.

Ubistvo Jovana Vukotića, 8. septembra, treća je likvidacija u poslednja tri meseca. U Budvi je sredinom juna ubijen Milić Šaković, a na ostrvu Pag u Hrvatskoj je pred mnogobrojnim turistima likvidiran Goran Vlaović iz Herceg Novog. Do sada, međutim nisu potvrđeni medijski navodi da su oni pripadali „škaljarskom klanu“ koji je navodno predvodio ubijeni Vukotić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter