Izvor: Novosti, happy bsc
16.11.2021 u 18:12
0

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac doživeo MOŽDANI UDAR – vatrogasci i policija ne mogu da ga izvuku od NATALOŽENOG ĐUBRETA u stanu!

Muškarac (67), inače skupljač sirovina, kako nezvanično saznaju mediji, doživeo je moždani udar, a policija i vatrogasci, pokušavaju da dođu do njega.

Ekipe su na terenu od 14 časova, bezuspešno pokušavaju da izvuku muškarca, ali ne uspevaju zbog đubreta koje je sakupio u stanu.

PROČITAJTE JOŠ: UBILA SUPRUGA, A EVO KAKO SE BRANILA

Kako kažu stanari zgrade, komšiju su više puta prijavljivali službama, ali zakonski za ovaj problem ne postoji rešenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter