Izvor: NOVOSTI
05.02.2024 u 18:17
0

DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Muškarac oštrim predmetom pomahnitalo udara automobil, a onda su izašli momak i devojka

NEVIĐENI incident dogodio se danas u Bulevaru kralja Aleksandra, kada je jedan momak nakon svađe u saobraćaju izvadio oštri predmet i počeo da lomi staklo na automobilu ispred sebe.

Kako je pomahnitali mladić sa kapuljačom prišao je automobilu marke „alfa romeo“ i nekoliko puta udario oštrim predmetom prozor sa vozačeve strane.

Nakon nekoliko udaraca, iz automobila je izašao muškarac i jedna ženska osoba, ali kada su videli da pomahnitali mladić drži oštri predmet u ruci, povukli su se.

SUDAR KOD PARAĆINA: Jedna osoba poginula, druga povređena, strahuje se da curi metan

 

Ovaj incident dogodio se u blizini Cvetkove pijace tokom popodnevnog špica, a ono što je najtužnije, upravo je to, što ostali vozači koji su stajali u koloni nisu odreagovali.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter