Izvor:
11.04.2018 u 02:10
0

DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE ZA POLA SATA: Dva mladića se prevrnula u „bubi“, teško povređena žena u Novom Sadu!

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je oko 15 časova zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na Futoškom putu kod GSP-a, gde je došlo do prevrtanja crnog "folksvagena".

U udesu su lakše povređeni mladići od 17 i 18 godina. Oni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni na Dečju hirurgiju, odnosno u Urgentni centar na dalje lečenje.

Zbog ove saobraćajke na teren su izašli i vatrogasci, a saobraćaj u ovom delu grada je bio usporen zbog uviđaja. Do prevrtanja je došlo iz još neutvrđenih razloga.

Jedna 75-godišnja žena povređena je oko 15.30 časova u Rumenačkoj ulici na Detelinari.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, starija pešakinja je pod sumnjom na teške povrede glave i kontuzione povrede grudnog koša prevezena u Urgentni centar.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter