Izvor: Kurir.rs/Informer
01.08.2022 u 08:35
0

„DVOJE DECE JE OSTALO BEZ DIVNE MAJKE“: Kolege iz Narodnog fronta svirepo ubijene Blaženke (39) nemi od bola nakon tragedije!

Blaženku G. (39) brutalno je sinoć ubio suprug Čedomir J. (43) u Batajnici, zbog čega su njene kolege iz porodilišta Narodni front slomljene od bola.

Oni ne mogu da veruju da je stradala tako dobra žena. Kako navode, bila je požrtvovan i dobar radnik, borila se za svoju porodicu iako je umela da se požali da ima probleme u braku.

STRAVIČAN ZLOČIN U BATAJNICI: Muž na svirep način ubio suprugu, komšije van sebe!

– Blaženka i ja smo radile zajedno poslednjih 10 godina. Ona je bila dobra, vredna i plemenita žena. Požrtvovana majka! Borila se za svoje dvoje dece, radila je i privatno. Kolegama je uvek izlazila u susret, svakom je htela da pomogne da uskoči. Bila je veliki čovek – kaže za Informer Ljiljana, glavna sestra odeljenja na kom je pokojna Blaženka radila.

Ona dodaje da su nesrećnu ženu svi voleli i da su zanemeli kada su čuli da je sinoć ubijena u Batajnici.

– Obožavale su je i pacijentkinje i doktori i druge medicinske sestre.

Za tragičnu vest Ljilja je saznala samo nekoliko sati nakon što se tragedija dogodila.

– Sinoć su mi odmah javili i nisam mogla da dođem sebi. Bila sam u šoku. Ona je trebalo danas da radi prvu smenu i ja sam došla sada da je zamenim. Volela bih da je menjam zbog neke lepe stvari, a ne zato što je više nema.

Na pitanje da li se Blaženka žalila da je suprug maltretira, glavna sestra Ljilja odgovara:

– Iskreno, svi mi imamo probleme i nesluglasice. Govorila je samo da su imali prepirke, da su se posvađali, ali nije mi nikada rekla da je tuče i maltretira. Dvoje dece je ostalo bez roditelja. Ćerka joj je tek napunila 18 godina, a sin treba sada da krene u peti razred. Velika je to tuga. Mnogo nam je teško. Trebaće nam vremena da dođemo sebi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter