Izvor: 24/7
10.11.2023 u 10:06
0

EKSPLOZIJA U ŠEVINOJ ULICI U ZEMUNU: Poginuo stariji muškarac, sumnja se na eksploziju gasa

Na licu mesta su još uvek tri vatrogasne ekipe

Žena (50) teško je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u kući u Ševinoj ulici, u Zemunu, a sumnja se da je poginuo stariji muškarac.

Žena je sa povredama glave i opekotinama prevezena je u Urgentni centar, a prema nezvaničnim informacijama, dogodila se eksplozija gasa kroz kanalizaciju.

Kuća, u kojoj su živeli otac i ćerka, potpuno se obrušila. Na licu mesta su još uvek tri vatrogasne ekipe.

Na teren je izašla i ekipa Instituta za javno zdravlje koja je izvršila merenja. U vazduhu se još uvek oseća gas, ali za sada nema bojazni za zdravlje ljudi u okolini.

Kako se nezvanično saznaje, nije reč o kvaru na gasovodnom sistemu, već je došlo do neprijavljenog oštećenja prilikom izvođenja građevinskih radova u blizini kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter