Izvor: KURIR
22.09.2023 u 22:05
0

FILMSKA PLJAČKA U TEMERINU: Maskirani i naoružani razbojnici opljačkali menjačnicu i pobegli

Večeras oko 20 časova došlo je do oružane pljačke u menjačnici u centru u Temerinu. Kako se saznaje iz PU Novi Sad, dvojica za sada nepoznatih muškaraca dovezla su se do menjačnice na motoru, oni su izvršili razbojništvo i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Odmah su alarmirane sve jedinice policije koje intenzivno tragaju za napadačima. Na svu sreću nije bilo povređenih lica niti žrtava, a odneta je veća količina novca. Uviđaj je u toku, a policija vrši kontrolu svih sumnjivih vozila. Dvojica muškarca, jedan naoružan automatskom puškom, a jedan pištoljem, bili su kompletno maskirani.

Nosili su crne maske i crna odela i bili su veoma drčni i bahati. Uzeli su veću količinu novca i pobegli ka Novom Sadu. Najveći stepen uzbune podignut je u policiji i kontrolišu se svi automobili i motori. Kamere su zabeležile pljačku, a dve radnice su bile unutra u tom trenutku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter