Izvor: Telegraf
22.09.2023 u 17:52
0

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA ŠVERC KOKAINA: Predloženo određivanje pritvora

Svi osumnjičeni branili su se ćutanjem.

Osumnjičeni za međunarodni šverc kokaina saslušani su danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv Živka Bakića, Aleksandra Matića, Nemanje Predojevića, Stefana Šaranca, Miodraga Stošića, Sašw Momčilovića koji je u bekstvu, Saše Stoisavljevića i više NN lica.

Sumnja se da su oni izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela u sticaju sa krivičnim delom neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Svi osumnjičeni branili su se ćutanjem, a sudiji za prethodni postupak predloženo je da svima bude određen pritvor zbog opasnosti od bekstva i ponavljamjankriivlnog dela.

SUĐENJE BELIVUKOVOM KLANU: Sledeće ročište zakazano za 30. i 31. oktobar

Osumnjičeni Živko Bakić ima dvojno državljanstvo – srpsko i bosansko.

Podsetimo, oni se sumnjiče da su organizovali transport 324 kilograma kokaina iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije, koji je zaplenjen u Solunu.

Zajedničkim operativnim radom, osumnjičeni su uhapšeni, a pretresima na više lokacija u Beogradu i Pančevu oduzeta je veća količina novca, nekoliko vozila visoke klase, skupoceni satovi i nakit.

U sklopu finansijske istrage blokiran je veliki broj bankovnih računa i nekretnina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter