Izvor: BLIC.RS
22.09.2023 u 21:03
0

TEŽAK UDES KOD SOKOBANJE: Povređena trudnica u osmom mesecu i dvoje dece od 2 i 4 godine

Trudnica u osmom mesecu trudnoće J.J. (21) i njena dvojica sinova starih četiri i dve godine prevezeni su u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu nakon teškog udesa koji se dogodio u okolini Sokobanje.

Prema saznanjima medija, četvorogodišnjak je zadobio teške telesne povrede dok su njegova trudna majka koju od porođaja deli mesec dana i dvogodišnji brat povređeni lakše.

Dečak star četiri godine ima teže nagnječenje grudnog koša i primljen je na Kliniku za dečju hirurgiju. Dečak star dve godine nema vidljivih povreda i biće opserviran na klinici za dečju hirurgiju. J.J. (21), trudnica u osmom mesecu trudnoće, nakon pregleda ginekologa i neurohirurga sa posekotinom glave primljena u opservaciju – kažu u UKC Niš.

POVREĐEN BRAČNI PAR KOD POŽEGE: Teška saobraćajka u mestu Uzići, na licu mesta čak 3 vozila Hitne pomoći

Kako je potvrđeno u policiji, do sudara je došlo jutros oko 8 časova na putu Žučkovac – Jošanica u opštini Sokobanja. Sudarili su se putnički automobil u kojem se nalazila trudnica sa decom i kombi vozilo.

Odmah nakon udesa, majka je sa decom hitno transportovana u UKC Niš a obojica vozača u bolnicu u Zaječaru. Nakon sprovedene dijagnostike, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da vozači nemaju povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter