Izvor: Kurir
11.01.2024 u 12:42
0

FILMSKA POTERA NA ULICAMA VALJEVA: Vozač nije stao na znak STOP, policija krenula za njim, a kad su ga stigli USLEDILA DRAMA (VIDEO)

U Valjevu se u noći između srede i četvrtka, oko dva sata iza ponoći, odigrala prava drama, kada je vozač „golfa“ napravio karambol, odbivši da se zaustavi na znak policije!

Prema saznanjima, policija je u Radničkoj ulici pokušala da zaustavi automobil marke „golf“, ali vozač nije stao na znak STOP, već je nastavio da vozi.

OD SILINE UDARCA IŠČUPAN SEMAFOR: Prve slike teške saobraćajke kod Hajata (FOTO)

– Policija je krenula za njim. Otpočela je filmska potera. Kada su stigli u mesto Sedlare, došlo je do saobraćajne nesreće.Oba vozača, policijski službenik i vozač „golfa“, M. S. (20) su podvrgnuta alko-testiranju. Utvrđeno je da policajac nema alkohola u krvi, a M. S. je „naduvao“ 0,36 promila – kaže izvor  i dodaje da je daljim proverama utvrđeno da mladi vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

– Vozaču je određeno zadržavanje i biće podneta odgovarajuća prijava. Najvažnije je da u ovoj nezgodi nije bilo povređenih. Pričenjena je manja materijalna šteta na vozilima prilikom sudara – dodao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VALJEVO – LIVE (@valjevo_live)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter