Izvor: kurir.rs
01.09.2023 u 14:01
0

GLAVA NA ULICI, RASUTI DELOVI TELA: Strašni prizori posle eksplozije u Smederevu

U strašnoj eksploziji koja se dogodila sinoć u Smederevu kada je oko 20.30 sati Đorđe A. (57) aktivirao eksploziv i razneo se, povređeni su brat i sestra, Nikola P. (25) i Miljana P. (22).

Prema prvim informacijama, Đorđe A, inače programer, aktivirao je bombu nakon svađe sa podstanarima koji su živeli u njegovom stanu. Naime, u stanu je živela četvoročlana porodica, a kako smo već pisali, često nisu plaćali kiriju, što je vlasniku smetalo te su dolazili u sukobe.

NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: Brat izgubio oko, prebačen u Beograd, sestra ima višestruke posekotine po telu
@skemsi_ #fyp #fypシ #viralvideo ♬ original sound – Rema⚡

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Navodno, sumnja se da je lice koje je preminulo Đorđe A. (56) inače, vlasnik stana u kome je i došlo do eksplozije, ali će daljim veštačenjima i identifikacijom to biti utvrđeno s obzirom na to da se telo bukvalno raspalo od detonacije.

Inače, na ulici ispred zgrade prolaznici su zatekli strašan prizor. Glava, delovi kose i tela bili su rasuti po asfaltu, što je zgrozilo stanare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Teško povređeni Nikola P. izgubio je vid na jednom oku, a nakon operacije u Smederevskoj bolnici, prebačen je u Beograd na dalje lečenje. Njemu je lice bilo potpuno krvavo nakon povrede.

Srećom, nema povrede unutrašnjih organa, nije imao unutrašnje krvarenje i nije životno ugrožen. Ali, ima povredu oba oka, a na jednom će najverovatnije trajno izgubiti vid, za drugo je dijagnostika u toku i videćemo šta će kolege u Beogradu uraditi, da li će uspeti da mu sačuvaju vid – navodi dr Željko Smiljanić, pomoćnik direktora Opšte bolnice

Mladić koji je stanuje stan ispod onog u kom je došlo do detonacije Aleksandar Kojšor kaže za  da je sva sreća da je živ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter