Izvor: Tanjug
28.05.2022 u 07:48
0

GROM UDARIO U KUĆU U ZEMUNU: Jedna osoba se nagutala dima

Tokom jutrošnjeg nevremena u Beogradu grom je udario u kuću u Zelengorskoj ulici u Zemunu, a jedna osoba se nagutala dima, rečeno je u Hitnoj pomoći.

NESREĆA U BELOJ CRKVI: Poginuo vozač nakon što se autom zakucao u drvo i ispao iz vozila

Hitna pomoć je primila poziv od policije u 5.47 sati da je došlo do požara, a nakon izlaska na teren ispostavilo se da je do požara došlo nakon što je grom pogodio kuću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter