Izvor: Tanjug
16.09.2021 u 14:08
0

HAPŠENJE U VELIKOJ PLANI: Falsifikovao isprave u ilegalnoj štampariji

Smederevska policija otkrila je u okolini Velike Plane ilegalnu štampariju i uhapsila 57-godišnjeg P. S. iz tog grada zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Kako se navodi u saopštenju, na osnovu saznanja da P. S. izrađuje i prodaje falsifikovane potvrde o rezultatima testiranja na korona virus, inspektori su u pretresu njegove kuće pronašli opremu za štampanje kojom je, kako se sumnja, izrađivao falsifikovana dokumenta visokog kvaliteta sa reljefnim žigovima i hologramima.

PROČITAJTE JOŠ:  OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO MMA BORCA ODREĐEN PRITVOR!

Nađeno je, osim opreme, i više blanko i popunjenih potvrda Instituta za javno zdravlje, austrijskih potvrda o vakcinaciji, diploma srednjih škola, stranih saobraćajnih dozvola, licenci za obavljanje poslova električnih instalacija i tehničara za računarske mreže, kao i sertifikata o položenom kursu nemačkog jezika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter