Izvor: happybsc
23.08.2023 u 17:57
0

Identifikovan muškarac pronađen u spaljenom automobilu na Fruškoj Gori: U pitanju je Igor iz Bačke Palanke

Nestanak Igora T. (35) iz Bačke Palanke prijavljen je u subotu, a njegovo telo pronađeno je u spaljenom automobilu u blizini Iriškog venca na Fruškoj Gori. Igor T. (35) iz Bačke Palanke, koji se vodio kao nestao, proglašen je mrtvim, pošto je novom informacijom potvrđeno da je njegovo telo pronađeno u zapaljenom automobilu u blizini Iriškog venca.

Da li će građani Gradačca platiti sahranu monstruma Nermina? Oglasila se i opština

Zapaljen automobil „dačia logan“ bačkopalanačkih registarskih oznaka u vlasništvu I.T. iz Bačke Palanke, koji se od subote vodio kao nestao, nađen je na Iriškom vencu, a DNK analiza je potvrdila da je reč o Igoru T. Porodica je od subote tražila informacije od policije, ali još uvek nije dobila zvanične podatke šta se desilo i pod kojim okolnostima je ovaj mladić izgubio život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter