Izvor: Kurir.rs
20.06.2023 u 12:27
0

MISTERIJA KOJA TRAJE GODINAMA: Za ovo dvoje dece iz Srbije traga se već godinama, kao da su postali vazduh!

Na zvaničnom sajtu Interpola, organizacije međunarodne ili tzv. svetske policije kako je često nazivaju, a čiji je Srbija ugledni višedecenijski član, u odeljku namenjenom nestalim osobama nalaze se i dve žute potrage za dvoje dece koji su naši državljani.

Prva je devojčica po imenu Anastasija za kojom se traga još od 2016. kada je i nestala u uzrastu od 7 godina. Šta joj se dogodilo, do dana današnjeg je misterija a sada bi imala 13 godina.

NEKE SU MOŽDA SRPKINJE! INTERPOL MOLI ZA POMOĆ: Utvrđuje se identitet 22 ubijene žene (VIDEO)

Iščezla je u avgustu na Pafosu, gradiću na Kipru, a sudeći prema podacima iz Interpolove potrage dete je iz mešovitog braka, od oca Srbina i majke Bugarke. U potrazi se ne opisuju detalji njenog nestanka, osim da dete govori čak tri jezika – srpski, bugarski i grčki.

Na potrazi se vidi i fotografija devojčice pa se može desiti da je se neko s Kipra seća iz te godine, a možda se ona i sama prepozna ukoliko je bila oteta i odvedena od roditelja.

Drugi mališan zove se Beriša Škeljzen i nestao je u Beogradu, u aprilu 1996. kada su mu bile samo dve godine. Njegova slika nažalost ne postoji u žutoj potrazi Interpola. U njoj se navodi da je tadašnji dečačić rođen u Prištini od oca Skendera i majke Asje.

Interpol apeluje na sve koji nešto znaju ili prepoznaju ovu decu da ih odmah kontaktiraju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter