Izvor: Novosti.rs
13.11.2020 u 10:01
0

ISPLIVALI NOVI DETALJI UBISTVA REPČIĆA: Sina bivšeg fudbalera STIGLI STARI DUGOVI

PREGLEDOM snimaka sa video-nadzora u beogradskom naselju Braće Jerković policija je došla do određenog traga, koji bi mogao da dovede do rasvetljavanja ubistva Vedrana Repčića (41) – nezvanično saznaju mediji.

Prvi nalazi istarge ukazuju da su ovog Voždovčanina stigli „gresi iz prošlosti“. Robijao je za jedno, a optuživan, pa oslobođen, za još dva ubistva.

Prema operativnim informacijama, on je svojevremeno „radio“ i sa narkoticima, a, navodno, blizak je sa Filipom Koraćem, desnom rukom Luke Bojovića. Prema nezvaničnim informacijama, iako se teško kretao, on je i dalje bio u „poslu“. Imao je svoj krug momaka iz kraja.

Repčić je teško hodao nekoliko godina unazad i u momentu kada mu je spremljena sačekuša krenuo je na još jednu rehabilitaciju u fiziocentru. Pretpostavlja se da je zločinac znao njegove navike, koje se nisu menjale poslednjih godinu dana, od kada je uspeo da se koliko-toliko oporavi od brutalnog ranjavanja 2015. Tada, takođe u novembru, pogođen je sa dva hica u glavu, a dva u grudi.

DAN POSLE FIJASKA

DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON DEBAKLA ORLOVA: Mitrović nas spasao bruke na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

SRAMNO! KOMŠIJE NAS OPET ISMEVAJU: OPET ĆE NAS SRBI GLEDATI NA TV

PROPUŠTENA ISTORIJSKA ŠANSA! ORLOVI ŠOKIRALI PORAZOM: Zavrteće Vam se u glavi od nula koje su izgubili

On je svojevremeno osuđen na deset godina zbog surovog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika prodavnice „Brka“ u naselju Braće Jerković. Utvrđeno je da je Repčić došao u prodavnicu u nameri da je opljačka, a kada se Milosavljević usprotivio, iz „kalašnjikova“ je pucao i usmrtio ga.

Jedno vreme, prema priči komšija, bio je „strah i trepet“ u ovom naselju, jer se znalo da mu „nije problem da ubije“, kao Milosavljevića, čak i za samo 200 dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter