Izvor:
02.07.2017 u 14:29
0

ISPOVEST ŽRTVE IZ BELE CRKVE: Strepim da će ubiti ćerku i mene!

Ana N. (38), žena koju je bivši muž Siniša N. (47) pokušao da ubije u utorak, usred bela dana, na pijaci u Beloj Crkvi, strepi da će nasilnik ubiti i ćerku i nju!

Nesrećna žena je trenutno u bolnici zbog povreda koje je zadobila kada joj je Siniša nožem bukvalno probušio ruku!

– Sudila sam se sa nasilnikom i ranije, ali je on uvek prolazio bez kazne! Pitam se kome da se obratim za pomoć. On je i ranije mogao da me ubije, pa nije kažnjen. Strepim da će se vratiti i ubiti i mene i ćerku – kaže za „Alo!” preplašena žena.

Anu i njenu ćerku T. N. (15) sigurne smrti je spasao radnik menjačnice na pijaci u Beloj Crkvi, koji je bio na poslu kada je nasilnik nasrnuo na njih.

– Pobesneli čovek je držao nož i svim silama pokušavao da ubode ženu u stomak. Sreća da sam čuo njen vrisak i odmah istrčao napolje. Devojčicu sam uspeo da otrgnem od njega, a onda sam zgrabio jednu palicu koja mi se našla na dohvat ruke i udario ga – ispričao je N. R. za „Alo!”.

Radnik menjačnice kaže da je nasilnik Ani nožem probio ruku ispod lakta.

– Ruka joj je bila skroz probušena. Ubeđen sam da bi žena bila mrtva da ja nisam izašao napolje. Mnogo je iskrvarila, na betonu se još vide tragovi krvi – priča ovaj heroj, koji priznaje da je posle svega još u šoku.

On kaže da je policija veoma brzo uhvatila nasilnika, dok je nesrećna prebačena u bolnicu.

– On je čak posekao i svoju ćerku. Devojčica je verovatno htela da odbrani majku. Kada ja pokušala da spreči oca da joj zarije nož u stomak, sečivoj joj je zakačilo šaku. Odveo sam ih obe u bolnicu. Žena je hitno operisana, dok je detetu previjena ruka – kaže N. R.

On dodaje da Anu zna iz viđenja, a da nasilnika nikada ranije nije video.

– Ona je bila u svesnom stanju kada se to dogodilo. Niti je vikala, niti je tražila pomoć – objašnjava on.
Kako saznajemo iz Javnog tužilaštva u Vršcu, protiv Siniše N. je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici. Posle saslušanja kod tužioca određen mu je pritvor do 30 dana, zbog bojazni da može ponovo da napadne ženu i ćerku.

izvor:alo.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter