Izvor:
02.07.2017 u 15:03
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac na Voždovcu pretučen nasmrt!

Muškarac starosti oko 35 godina oko 21:30 časova pretučen je do smrti u ulici Radovana Simića Cige, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipa hitne pomoći našla je pretučenog muškarca bez svesti i disanja, sa povredama glave, navodi Macura.

Osim toga, nešto nakon ponoći u autobusu 601, mladić je izboden hladnim oružjem i svestan je prevezen u Urgentni centar.

U toku noći, Hitna pomoć je zabeležila 116 intervencija, sa 27 na javnom mestu, a najviše poziva bilo je od asmatičara i osoba sa malignitetom.

Hitna pomoć je juče imala 125 intervencija, od kojih 29 na javnom mestu, sa četiri saobraćajne nezgode u jednoj od kojih su zabeležene teže traume.

Tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter