Izvor:
18.02.2019 u 19:07
0

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U PIROTSKOJ TVRĐAVI „KALE“: Dečak pao i slomio lobanju, ali sada je u stabilnom stanju!

Dečak M. J. (11) iz Pirota primljen je večeras u Klinički centar Niš s teškim telesnim povredama koje je, prema prvim informacijama, zadobio nakon pada na stepenicama u pirotskoj tvrđavi "Kale".

Dečak ima prelom lobanje, ali se trenutno nalazi u stabilnom stanju.

"Dečak je primljen na Kliniku za neurohirurgiju zbog frakture lobanje i epidrualnog hematoma. Njegovo stanje je trenutno stabilno, a narednih dana lekari će razmotriti mogućnost operacije", rekli su u KC Niš.

U pirotskoj policiji je potvrđeno da je događaj prijavljen i da policija radi na utvrđivanju svih okolnosti.

"Policiji je prijavljeno da je dečak pao u tvrđavi ''Kale'' u Pirotu tako što se sapleo na drvenom stepeništu. Pad se desio u prisustvu njegove majke. Dečak je zadobio teške telesne povrede, a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja", saopštila je policiji u Pirotu.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter