Izvor: telegraf.rs
18.09.2020 u 12:09
0

IZBIO MU JE ZUB I NANEO POSEKOTINE PO USTIMA: Dolijao Nišlija koji je brutalno prebio mladića kriglom za pivo!

Izbio mu je zub i naneo posekotine po ustima, a zatim je pobegao

Niška policija uhapsila je M.M. (24) zbog nasilničkog ponašanja, jer je 14. septembra u jednom kafiću u Kazandžiskom sokačetu istukao M.P. (28).

OVO MORATE ZNATI

OVO SU DETALJNA UPUTSTVA: Turisti koji se vraćaju u zemlju od danas pod zdravstvenim nadzorom!

VUČIĆ SA ŠEFOM DELEGACIJE EU: Fabrici stiže na Andrićev venac!

UDES NA AUTO-PUTU: Kamion izleteo sa kolovoza, zatvorena jedna traka!

ULICE KAO REKE, SASTAVILI SE NEBO I ZEMLJA: Besneo uragan u Moskvi! (VIDEO)

Kako saznajemo, M.P. je sa svojim šurakom sedeo u bašti kafića kada je ulicom prošao muškarac kojeg je on prepoznao kao čoveka sa kojim je dan ranije imao nesporazum u saobraćaju.

– M.P. mu se obratio, pitao ga je šta je to bilo juče, što je napadač shvatio kao provokaciju. Najpre ga je udarao rukama, a kada je mladić pao, izudarao ga je pivskom kriglom. Izbio mu je zub i naneo posekotine po ustima, a zatim je pobegao. Nakon saznanja da za njim traga policija, sam se prijavio – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Mladić je zbrinut u Kliničkom centru gde je ustanovljeno da je zadobio lakše telesne povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter