Izvor: Blic
19.06.2020 u 13:31
0

JUTKA SE NIJE POJAVIO NA SUĐENJU: SUD NE MOŽE DA GA NAĐE!

Milutin Jeličić Jutka nije se pojavio na suđenju, kao ni njegov tim advokata. Sudija Aleksandar Kocić je rekao da policija nije mogla da ga nađe. Tužilaštvo je tražilo da bude pritvoren!

Jutka se ponovo igra za pravosuđem. Iako je na prošlom pretresu određeno da bude priveden, to se nije dogodilo.

– U policijskoj belešci piše da Jeličić nije pronađen na svojoj adresi. Njegovi branioci su podneli dopise da su sprečeni da prisustvuju suđenju – rekao sudija Kocić.

OVO MORATE ZNATI

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

Zamenik tužioca Saša Avramović je predložio sudu da Jeličić bude pritvoren.

– Optuženi izbegava da se odazove policiji u Brusu. Zato predlažemo da mu se odredi pritvor. Okrivljeni je bio obavešten o suđenju. Ni prošlog puta ga nismo videli, a nismo ni znali da li je bolestan – rekao je Avramović.

Borivoje Borović, punomoćnik Marije Lukić rekao je da podržava predlog tužioca i da je očito da se manipuliše sudom.

– Ovo je signal da sud mora nešto da učini. Marija ga svakog dana viđa na ulicama Brusa, jer je u kampanji. Radi se o ruganju pravdi – rekao je Borović.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Borović kaže da se Jeličiću raspao i advokatski tim jer niko nije došao, a da nije došao ni njegov pravni savetnik Vojislav Šešelj.

– Očekujem da će vrlo brzo biti zakazan pretres. Jutka neće moći da izbegne pravdi i nadam se da će iz pritvora biti doveden na suđenje. Pritvor je predložen po tački 1. odnosno od opasnosti od bekstva – rekao je Borović.

Marija Lukić kaže da je Jeličić svakodnevno u kampanji i da ga mogu videti na ulicama.

– Obilazi sela u kampanji a ne može da dođe na suđenje zbog navodne bolesti. Nema smisla. Smatram to manipilacijom. Zaista nisam mogla da verujem da policija nije mogla da ga nađe. Očito da je pobegao i sklonio se iz stana. On može pre svakog ročišta da izmisli da je bolestan, i zato je najracionalnije da bude doveden iz pritvora – rekla je Marija.

Osnovni sud u Brusu će naknadno odrediti datum i termin suđenja. Odnosno kada bude odlučeno u predlogu tužilaštva za određivanje pritvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter