Izvor: ALO
14.06.2024 u 11:10
0

KAMERE SU SNIMILE SVE, NAPADAČ IZ KALUĐERICE NAPRAVIO KOBNU GREŠKU: Policija na tragu…

Policija i dalje traga za napadačem koga su snimile kamere i koji je u sredu oko 21 sat u beogradskom naselju Kaluđerica, dok se nalazio na skuterumecima iz pištolja ranio Dalibora Filića (40), vlasnika poznatog bokserskog kluba!

Prema navodima našeg sagovornika, zanimljivo je što je kamera snimila napadača u trenuku kada je stao podigao vizir i pogledao ka objektivu. Upravo taj snimak pomaže prilikom identifikaciji napadaća.

Filića je jedan metak pogodio u ruku dok je u automobilu čekao svoja dva maloletna sina da izađu iz prodavnice, te je prebačen na VMA.

Kako saznajemo Filić koji  je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici pre nego što je  napadnut držao je deci trenig. On je čak i to objavio na društvenim mrežama, jer je svoje takmičare  iz mlađih kategorija spremao za evropsko  takmičenje u kom bi treba da predstavljaju Srbiju. Po završetku treninga  je automobilom krenuo sa maloletnom decom i zastao je kod prodavnice da deca kupe vodu – otkriva izvor šta se dešavalo pre napada.

Prema rečima sagovornika, deca su izašla iz automobila, a Filić je ostao u vozilu da ih sačeka.

– U tom trenutku je sa vozačeve strane prišao skuter, koga su jasno snimile kamere. Osoba koja je bila na motoru imala je kacigu na glavi, ali je napravio veliku grešku.  Na trenutak je podigao vizir te je snimljeno njegovo lice i čim se približio Filićevom automobilu ispalio je u njega nekoliko  metaka kroz prozor od kojih mu je jedan prošao kroz ruku – objasnio je naš izvor..

On dodaje da  se na osnovu prikupljenih  tragova utvrđeno da je  napadač na skuteru pratio Filića od trenutka kada je krenuo sa decom iz kluba i čekao pogodnu priliku za napad.

 

 

DUŠAN JE UPUCAN U DEČIJEM PARKU: Povređeni se posvađao sa 2 muškarca

–  Zanimljivo je što je kamera snimila napadača . Upravo taj snimak pomaže prilikom identifikaciji napadaća – rekao je izvor i dodao:

– Sve ukazuje da se radi o planiranom i organizovanom napadu. Ono što je bitno a to je da utvrdimo ko stoji iza toga. Značilo bi kada bi i Filić rekao da li sumnja na nekog ali on tvrdi da napadača nije video onosno nije prepoznao jer ima kacigu. Takođe je rekao i da se nikom nije zamerio jer minulih godina vodi život posvečen poroici i sportu – rekao je izvor i dodao:

– Jasno je da ranjeni ne  želi da sarađuje ali  ponavljam sve ukazuje da je napad naručen. A na policiji je da utvrdi od koga i zašto.  Tokom istrage su skinuti snimci sa nadzornih kamera i na osnovu njih može se reči da je samo pitanje vremena kada če napadač biti lociran i uhapšen. Za to vreme operativci razgovaraju sa sa svima koji bi mogli da pomognu u istrazi ili imaju saznanja da li je  Filić s nekim imao problem koji nije rešio.   Tim razgovorima se i došlo do određenih saznanja koji ukazuju  ko bi eventualno mogao da stoji iza napada – rekao je izvor i dodao da če se istragom utvrditi motiv napada.

Dalibor Filić  juče je za „Alo“ rekao  da je sedeo u autu i gledao u telefon, kada je krajičkom oka primetio siluetu muškarca s kacigom na glavu.

Zastao je dok je prolazio pored automobila i počeo da puca. Ispalio je, čini mi se, tri metka. Pokušao sam koliko-toliko da ih izbegnem, ali evo me sada u bolnici… Biću dobro, ranjen sam u nadlakticu – kaže Dalibor, i dodaje da ne zna ko bi želeo da mu naudi niti zbog čega.

– Možda je u pitanju neka greška. Tog napadača sam video krajičkom oko, a na glavi je imao kacigu. Znam samo da sam u mladosti grešio i da sam svoje greške platio. Pored toga, pokušavam da sklonim decu s ulice i da im svojim primerom pokažem da se ne isplati da prave gluposti. Imam bokserski klub, ne znam kome to smeta i kome bi palo na pamet da puca na mene – tvrdi  Dalibor, i navodi da je smešten na VMA i da je u stabilnom stanju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter