Izvor: Tanjug
16.06.2022 u 16:16
0

KIDNAPOVALI INDIJCA NA AERODROMU I TRAŽILI OTKUP Podignuta optužnica protiv dva strana državljanina zbog otmice!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Pakistana A.B. (40) i državljanina Indije M.S. (31), jer su u decembru prošle godine u Beogradu obmanom oteli državljanina Indije K.S. po njegovom sletanju na aerodrom „Nikola Tesla“, držali ga tri dana i od njegove porodice zahtevali otkup od 7.000 evra.

Optužnicom se A.B. i S.M. terete se za krivično delo otmica, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sumnja se da su S.M. i još jedno NN lice 20. decembra 2021. godine na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, po sletanju sačekali K.S. i ponudili mu prevoz do hotela na Dorćolu gde je on imao rezervisan smeštaj.

Obmanom su ga odveli u drugi smeštaj u centru grada gde su mu rekli da mora da saceka tu do sledećeg dana, kako bi se oslobodila soba u hotelu.

Sutradan su u smeštaj došla oba optužena i zahtevali od oštecenog da pozove svoje roditelje u Indiji i da im traži da za njegov otkup plate 7.000 evra, pod pretnjom da ako ih ne pozove, da će ga ubiti i zakopati u šumi.

OVAJ DEČKO JE IZAZVAO JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU U MELENCIMA: Život je izgubila RUSKA državljanka! (FOTO)

Uplašivši se, K.S. je zvao roditelje i komšije, ali traženi iznos nije uplaćen jer njegovi roditelji nisu imali taj novac, pa su optuženi intenzivirali pretnje i dali mu rok još jedan dan da nabavi novac.

Oštećeni je sledecom prilikom kada su mu dali telefon poslao GPS lokaciju svojim rođacima, nakon čega ga je policija ubrzo locirala i uhapsila osumnjicene.

A. B. i S. M. se nalaze u pritvoru u Beogradu od hapšenja 23. decembra 2021. godine.

Tužilaštvo je predložilo sudu da ih osudi po zakonu kao i da im izrekne meru proterivanja stranaca iz zemlje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter