Izvor: Tanjug
16.06.2022 u 16:29
0

PRITVOR DO 30 DANA LAŽNOM AGENTU ZA NEKRETNINE: Prevarom pribavio imovinsku korist od 1.100.000 evra

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana D.B., koji se sumnjiči da je, predstavljajući se kao agent za luksuzne nekretnine, protivzakonito sebi pribavio imovinsku korist od 1.100.000 evra.

Osumnjičeni je danas na saslušanju negirao krivicu, nakon čega je tužilaštvo sudu predložilo da mu odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i da ne bi uticao na svedoke, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njemu se na teret stavlja krivična dela prevara i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni D.B. je lažno se predstavljajući kao agent za promet luksuznih nekretnina u Beogradu doveo u zabludu oštećenu I.V.

KIDNAPOVALI INDIJCA NA AERODROMU I TRAŽILI OTKUP Podignuta optužnica protiv dva strana državljanina zbog otmice!

Takođe, on je sačinjavanjem lažnih punomoćja upotrebom njene lične karte doveo u zabludu i predstavnike oštećenog privrednog društva koje se bavi prometom nekretnina, da bi nakon zaključenja ugovora o kupoprodaji nepokretnosti na ime kapare i kupoprodajne cene pribavio pomenuti novac.

Tužilaštvo će u toku istrage ispitati sve svedoke, narediti vršenje grafološkog veštačenja, a biće sprovedena i finansijska istraga.

Takođe, u saradnji sa pripadnicima MUP-a radi se na utvrđivanju eventualnog postojanja saučesnika, te ukoliko se utvrdi da su isti postojali, istraga ce biti proširena u odnosu na ta lica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter