Izvor: HappyBSC/Kurir
16.06.2022 u 15:07
0

OVAJ DEČKO JE IZAZVAO JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU U MELENCIMA: Život je izgubila RUSKA državljanka! (FOTO)

M. S. (20) iz Melenaca kod Zrenjanina koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula ruska državljanka A.K. S kada je navodno, prema rečima meštana, pijan, drogiran, bez vozačke dozvole i tuđim kolima zakucao u automobil u kom je bila sa mužem.

POTRESNA SCENA U HRVATSKOJ: Zapalio se autobus koji je prevozio DECU!

Nesreća se, podsetimo, dogodila u Ulici srpskih vladara u centru Melenaca kada je vozač M. S. (20) direktno udario u automobil „škodu“ u kojoj je Ruskinja bila na suvozačevom mestu, dok je njen muž bio za volanom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– M. S. je sa prijateljem bio u kafiću, pili su i zabavljali su se, a u jednom trenutku njih dvojica su izašli i jurcali su po Melencima. Kada su došli do centra gde je i polciijska stanica, verovatno zbog prevelike brzine nisu videli da je na semaforu crveno pa su udarili u „škodu“ u kojoj je bila Ruskinja i njen muž, koji je tom prilikom zadobio teške povrede – kažu žitelji i dodaju:

– Udarac je bio silovit i oni su odgurali „škodu“ 30 metara. Ona je na mestu preminula, a suprug joj je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu. Mladići koji su bili u kolima prošli su sa lakšim povredama, skoro su nepovređeni.

Uhapšenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter