Izvor: Informer
15.10.2023 u 21:21
1

STAVIO METAK U ULOŽAK SVOJE MAJKE! Nameštaljka dečaka-ubice, smislio paklen plan da bi policija pronašla njen DNK

Kosta K. (14), dečak-monstrum koji je 3. maja u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro đaka i čuvara škole, a ranio još šest osoba, pre zločina je smislio pakleni plan kako da se osveti majci, pišu portali.

Kao što je poznato, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović u utorak je obelodanio optužnicu po kojoj je na jednom od metaka koje je Kosta ispalio nađen DNK dečakove majke Miljane K., ali naš izvor blizak istrazi otkriva šokantan detalj koji dokazuje da je Kosta majku patološki mrzeo.

– On je još 1. maja iz očevog neobezbeđenog kofera uzeo dva pištolja, zbrojevku i ruger, i šest okvira s pripadajućom municijom. Dosadašnja istraga je utvrdila da je zločin planirao do najsitnijih detalja, a naročito mu je bilo važno da se osveti majci. Budući da je natprosečno inteligentan, proučavao je medicinsku literaturu i istraživao kako bi najviše mogao da joj naudi – kaže izvor iz istrage.

Iz knjiga za studente Medicinskog fakulteta je saznao da se jedna od najvećih koncentracija DNK tragova nalazi na intimnim delovima tela.

– Tada mu je sinulo da jedan od metaka stavi u majčin iskorišćen uložak, a potom ga vrati u prvi okvir iz koga je planirao da otvori vatru u školi. Logično je pretpostavio da će te čaure, nađene odmah pored vrata u kabinetu istorije, policija prve primetiti i uzeti kao dokazni materijal – pojašnjava naš izvor.

Podsetimo, dečak-ubica je tokom jednog od prvih razgovora sa socijalnim radnicima rekao da mu je jedan od glavnih ciljeva bio da naudi majci.

– Dodao je da mu nije žao što je pobio drugove i čoveka iz obezbeđenja, ali da mu najviše nedostaje što ne može da vidi kako mu majka pati. Pojasnio je i da je u jednom trenutku razmišljao da odustane od krvavog pira, međutim, tada mu je prišao školski čuvar, uspaničio se jer je verovao da je provaljen i počeo je da ubija – kaže sagovornik „Republike“.

Preti joj robija

Tužilac Stefanović je na konferenciji za medije rekao da je Miljanin DNK nađen na jednoj od čaura nađenih u „Ribnikaru“. Precizirao je da je reč o projektilu iz zbrojevke i da je majka optužena jer je neovlašćeno držala municiju i da tužilaštvo za nju traži dve i po godine zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STAVIO METAK U ULOŽAK SVOJE MAJKE! Nameštaljka dečaka-ubice, smislio paklen plan da bi policija pronašla njen DNK”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter