Izvor: NOVOSTI
07.03.2024 u 22:24
0

LAV DVA MESECA PRE TRAGEDIJE ŠOKIRAO SVE: „Došla je njegova supruga, donela ključ – od tada ga nismo videli“

TELO Lava Petrovića Suvajdžića (25), koji je sa suprugom Martinom (23) pre sedam dana skočio sa 16. sprata solitera u naselju Liman dva, i dalje se nalazi u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Gde i kada će on biti sahranjen zasada nije poznato. U slučaju da se niko ne javi da preuzme telo, po proceduri, obaveštava se Centar za socijalni rad prema mestu prebivališta pokojnika.

I dok ta enigma i dalje traje, o životu Lava i njegove porodice, svakodnevno se pojavljuju novi detalji. Policija još istražuje da li su Lav i Martina odgovorni za smrt dvojice sinova, koji su u sredu sahranjeni pored majke u Bačkom Petrovcu, a sada je isplivala informacija da je on donedavno radio u jednoj prodavnici tepiha u Novom Sadu, gde je, na iznenađenje kolega, dao otkaz dva meseca pre strašne tragedije.

OBOREN BICIKLISTA NA DORĆOLU: Sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar

 

– Radio je sa nama četiri godine, ali je u danima oko Božića otišao – priča nam Lavov kolega s posla. – Samo je rekao da će on ili neko drugi sutradan doći i doneti ključ od radnje. Bili smo u čudu zbog njegove iznenadne odluke. Sutradan je došla njegova supruga, donela ključ i kazala da je Lav dobio dobru ponudu za posao. Od tada ga nismo videli, niti čuli.

O Lavovom privatnom životu, njegovim kolegama je vrlo malo toga poznato. Po onome što im je šturo o sebi govorio, došao je iz Beograda, a izvesno vreme, pre dolaska u Novi Sad, živeo je u Bačkom Petrovcu, gde je radio u jednoj prodavnici. On i Martina su se tu u njenom rodnom mestu i upoznali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter