Izvor:
17.12.2017 u 23:31
0

LESKOVAC: Maskirani napadači pucali su sinoć u jednom kafiću, dvojica ranjena!

Maskirani napadači pucali su sinoć u kafiću „Bagat“ u istoimenom tržnom centru i ranili dva gosta.

Dežurni lekar u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac potvrdio je da ranjeni nisu u teškom stanju i da su se sami javili lekarima oko 23.15 sati.

– Jedan je ranjen u stomak i on je na Odeljenju hirurugije, a drugi je posle ukazane pomoći otpušten kući. Njega je metak samo okrznuo na ramenu, – kazala je dežurni doktorka.

Reč je o Leskovčanima biznismenu A.Č, koji je na Odeljenju hirurgije, i o S.K. Biznismen A.Č. je rekao da je u bolnici, ali da je dobro.

– Maskirani ljudi su ušli u kafić i počeli da pucaju, nas dvojicu su ranili, ali ja sam dobro, – kazao je ovaj Leskovčanin. Tačno vreme pucnjave zasad se ne zna.

Policija je na licu mesta, na snimcima se vidi rupa na staklu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter