Izvor: Tanjug
14.01.2020 u 20:22
0

LIKVIDARAN JOŠ JEDAN SVEDOK ZLOČINA OVK Ubijeni šumski inspektor svedočio u Specijalnom tužilaštvu

Inspektor u Savezu šumarstva u Prištini Nazmi Rustemi bio je, kako saznaje prištinska televizija T7, zaštićeni svedok Specijalnog tužilaštva i saslušan je tri meseca pre nego što je pronađen mrtav.

On je ubijen je iz vatrenog oružja 18. decembra u večernjim časovima, dok je bio na dužnosti, u bllizini Badovačkog jezera.

HOROR U BEOGRADSKOM HOTELU Vlasnik lanca kladionica pronađen go i bez svesti!

Govorilo se da je njegovo ubistvo povezano s profesijom koju je obavljao dugi niz godina. Međutim, prema tvrdnjama njegove porodice, čini se da je razlog njegovog ubistva sasvim drugačiji, prenosi Kosovo onlajn.

Rustemi je bio svedok Specijalnog tužilaštva a ispitivali su ga specijalni istražitelji u svojstvu svedoka, potvrdila je za televiziju T7 njegova supruga Elmaze Rustemi.

PROSTITUTKAMA DAVALI NADIMKE, PA OBJAVLJIVALI OGLASE Evo kako je funkcionisala najveća grupa makroa u Srbiji

– Rekao mi je su ga pozvali iz Euleksa, a kada se vratio pitala sam ga šta se dogodilo. Odgovorio je samo da je sve u redu i ništa više. Poslednji put je otišao u Euleks – objasnila je ona.

Iz Specijalnog tužilaštva su u pismenom odgovoru za T7 objasnili da ne mogu da komentarišu istragu tužilaštva iz profesionalnih, etičkih i pravnih razloga i da ne mogu dati informaciju da li je pokojnik bio svedok.

NEDA ARNERIĆ IMALA JE POSLEDNJU ŽELJU: SRCE će vam se SLOMITI

Međutim, supruga pokojnika je zatražila od agencija za sprovođenje zakona da slučaj razjasne u najkraćem vremenskom roku.

– Do sada nismo dobili nikakve informacije o slučaju. Želimo da se sve ovo okonča kako bismo saznali istinu, ali stalno nam ponavljaju da ne žurimo. Tražimo da se ovaj slučaj rasvetli – poručila je Elmaze Rustemi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter