Izvor: Kurir.rs
27.10.2022 u 13:25
0

MAJKA BRUTALNO PRETUKLA ĆERKU (3): Meštani Grocke je često viđaju po gradu, oglasio se i otac nesrećne devojčice!

Za majkom koja je brutalno tukla trogodišnju devojčicu raspisana je potraga, s obzirom na to da nije dostupna državnim organima.

DEVOJČICA UMRLA ISPRED ŠKOLE: Strašna tragedija na Zvezdari

 

Nakon što se pojavio snimak stravičnog nasilja nad detetom, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Utvrđeni su identiteti svih učesnika događaja, dva deteta pregledana su kod lekara tokom noći, posle čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite.

Suprug žene koja je pretukla svoju ćerkicu kaže da pored devojčice imaju i jednogodišnjeg dečaka, koji je takođe izmešten iz porodice. U Centru za socijalni rad je zakazan razgovor.

Meštani Grocke ispričali su da ženu često viđaju po gradu kako sa decom prosi.

Na snimku se, inače, vidi kako žena krvnički udara šakom dete po glavi. Žena u jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama.

– Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si – izgovara žena sa snimka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter