Izvor: slobodnadalmacija.hr
04.05.2023 u 17:06
0

MAJKA DEVOJČICE SA SPISKA: „LAŽ JE DA RODITELJI NISU PRIČALI SA NJIM, DA JE ZLOSTAVLJAN, BIO JE U VEZI SA MOJOM ĆERKOM!“ VIDEO

U ovim trenucima ispred škole nekoliko hiljada mladih.

Beograđani se slomljenih srca i sa suzama u očima od ranog jutra okupljaju ispred osnovne škole na Vračaru u kojoj je juče ubijeno osmoro dece i čuvar.

U ovim trenucima je ispred škole nekoliko hiljada mladih. Mnogi nose bele ruže u rukama uplakani su. Vladaju muk, tišina…

Potresena majka Tatjane Savarese, čija je kćerka bila na listi 13-godišnjeg ubojice, pred kamerama medija je ispričala šta ona misli o tinejdžeru K.K. koji je odgovoran za tragediju.

„Bio mi je u kući, sklonite te laži. Razgovarali su roditelji s njim, ne lažite više! Nije bio zlostavljan, bio je voljen, bile su zaljubljene devojčice u njega. On je bio razmaženo, obesno dete. Moja ćerka mu je bila na spisku“, urlala je iz sveg glasa među gomilom učenika.

Nakon toga novinarima je pojasnila šta ju je izbacilo iz takta i kazala kako je njena ćerka bila u platonskoj vezi s K. K.-om i kako je poznavala i njegove roditelje.

Naljutio ju je, kaže, natpis s transparenta na kojem piše ‘Razgovarajte s decom‘, jer smatra da su roditelji s njim razgovarali. Dodala je i kako se svaki tinejdžer oseća izopšten ‘u nekom trenutku‘.

„Ona je išla s njim u taj klub i oni su se viđali, platonski družili dva meseca. Dolazio je kod nas, ja dvesto puta ulazim u sobu, pitam šta pričate, lepe priče pričamo i tako dalje.

Svi tinejdžeri se osećaju izopšteni u nekom trenutku, i ja sam, samo sam ja bila specifična i bolelo me dupe da se prilagođavam, a moja ćerka voli da se prilagođava i ona se stalno oseća izopšteno.

Radite od ovoga šta hoćete, ali barem recite istinu. A ne „razgovarajte s decom“, razgovarali su s njim. Dva vrhunska intelektualca. Zašto ne bi, isto nisu mladi, malo su mlađi od mene. Razgovarajte s decom, to mi je bio okidač“, zaključila je Tatjana Savarese.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter