Izvor: Kurir.rs
16.01.2020 u 10:03
0

MEDICINSKA SESTRA MEĐU 30 PROSTITUTKI: Biznismeni i političari glavni klijenti

Pripadnici dve kriminalne grupe reklamirali su devojke na specijalizovanim sajtovima i u oglasima u kojima su se nudile žene različitih godina i zanimanja

STRANI MEDIJI O ZAGAĐENJU VAZDUHA NA BALKANU: Uvode se vanredne mere, ne može da se diše!

Makroi uhapšeni zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu koja je podvodila prostitutke imali su najmanje 30 devojaka koje su radile za njih, otkrili su istražitelji.

Kako izvor iz istrage dodaje, za dve kriminalne grupe koje su razbijene u utorak radile su studentkinje, ali i udate žene.

– Među njima su devojke i žene različitih godina i profila, ima nezaposlenih, ali i zaposlenih, mlađih i starijih, a na spisku prostitutki je i jedna medicinska sestra – kaže izvor za medije.

Onlajn-oglasi

Dve seks-bande, kako kaže, predvodili su Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45). Usluge devojaka koje su bile u njihovom katalogu nudili su preporukama, ali i u onlajn-oglasima i preko specijalizovanih sajtova. – Pronađeno je preko 200 objava u kojima se nude usluge devojaka koje su radile za njih – kaže sagovornik.

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, ali i sveske u kojima su vodili evidencije o naplati, troškovima i mušterijama. Podsetimo, među uhapšenima su i sekretarice, vozači i obezbeđenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter