Izvor: prva.rs
05.08.2023 u 21:39
3

MIĆA MEGATREND: I dalje je volim, opraštam joj samo neka mi vrati zlatne poluge!

Milovan Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend", opljačkan je krajem jula, kada su mu iz kuće ukradene zlatne poluge u vrednosti od 300.000 evra.

Kako je naveo, pljačku je počinila njegova bivša partnerka, sa kojom je raskinuo vezu pre nekoliko meseci, zajedno sa svojom drugaricom, a sve su zabeležile sigurnosne kamere. Jovanović je objasnio pojedinosti krađe, kao i detalje vezane za devojku koja je ovo delo počinila, a koja mu je bila partnerka poslednjih 10 godina.

OJADILA GA: Mića Megatrend otkrio šta se TAČNO dogodilo i ko mu je ukrao ZLATNE POLUGE

Kod moje bivše devojke ostao je i posle raskida ključ od kuće u kojoj živim, na Senjaku. Bio sam u Kanu, a kada sam se vratio, primetio sam da mi nema zlatnih poluga u vrednosti od oko 300.000 evra. Niko drugi osim mene i nje nema ključ od vile, a i od mog obezbeđenja sam dobio informaciju da je ona dolazila-, izjavio je  Jovanović, koji je pregledao video-snimke sigurnosnih kamera i video svoju bivšu u krađi.

youtube prinscreen

Kada sam to video, osećao sam se vrlo loše i mislio sam da je samo ona u priči. Prvo sam podneo prijavu, pa sam je povukao, ne želeći da nju stavljam u bilo kakav problem i nadajući se da ću sa njom postići neki dogovor, da ona to vrati. Ona je skoro pa neprimetno i drugaricu, za koju sam joj govorio da je veliko zlo, uspela da „ubaci“ u kuću, kroz podrum. E kada sam video da je i ona upletena, odlučio sam da ipak prijavim policij-,kaže Milorad Jovanović i u ispovesti dodaje:

-Da je vratila zlato, povukao bih prijavu, ali sada je to svakako nemoguće, s obzirom da je slučaj iz policije prosleđen u tužilaštvo. Za mene su ovo tragične stvari jer nisam očekivao da će tako nešto ikada da mi se desi. Pokušao sam jednom da stupim sa njom u kontakt, ali usledila je poruka – razgovaraj sa mojim advokatom-, priča Jovanović i dodaje da su poluge u vlasništvu univerziteta, te da su samo privremeno bile sklonjene u njegovu vilu.

Moja nekadašnja devojka je izuzetno obrazovana, vanserijska, prepametna, vredna, svira klavir, priča francuski jezik kao maternji, engleski, kuva odlično, slika, izgleda šampionski… I dalje je volim. Ne možete da ne volite takvu devojku. Ne mogu da promenim svoja osećanja prema njoj, možda bih hteo, ali ne mogu. Poslao bih joj ovim putem poruku, a to je – sve joj je oprošteno. Spreman sam sve ovo da zaboravim. Što se mene tiče, uvek sam tu. I mali savet, ako može nekako da reši to sa polugama, jednostavno da ih vrati- završava Jovanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “MIĆA MEGATREND: I dalje je volim, opraštam joj samo neka mi vrati zlatne poluge!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter