Izvor: Informer
10.11.2021 u 10:31
0

Mlada učiteljica(36) završila tragično: Nesreću izazvao mladić (21) koji je bio DROGIRAN!

Učiteljica Tijana B. (36) stradala je u jezivoj nesreći koja se dogodila kod Kaća.  Nesreća se dogodila kada je „mercedes“ za čijim volanom je bio P.K (21) zbog preticanja prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa automobilom u kojem je bila Tijana. 

Nesrećnoj devojci nije bilo spasa, a testiranja su pokazala da je vozač koji se zakucao u njen automobil u trenutku nesreće bio pod uticajem droge -marihuane i kokaina.

Tijana se toga dana vraćala od rođaka koji žive u mestu nadomak Zrenjanina. Od siline udarca, „reno klio“ koji je vozila bio je potpuno smrskan i vatrogasci su morali da seku automobil kako bi izvukli njeno telo.

Prema rečima očevidaca nesreće, mladić za volanom je preticao kolonu, što je izazvalo sudar.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA AKCIJA „HOTSPOT“ – POLICIJA PRONAŠLA SKORO 1000 MIGRANATA! Vulin: Srbija neće biti parking za migrante

– Mladić je iz samo njemu znanih razloga počeo da pretiče kolonu automobila na delu puta gde to nije dozvoljeno jer je tamo puna linija. Budući da su i iz drugog smera počeli da pristižu automobili on se približio koloni koja je išla u njegovom smeru te se praktično provlačio između dve kolone automobila konstantno povećavajući brzinu. U jednom trenutku je zakačio vozilo sa svoje desne strane i verovatno tada izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u drugu traku u kojoj se direktno sudario sa ’’renoom’’ – naveli su oni koji su se zatekli na mestu nesreće.

PROČITAJTE JOŠ: SLETEO SA PUTA GDE SE IZVODE RADOVI: Auto se prevrnuo kod groblja na Orlovači! ( VIDEO)

U sudaru, i vozač P.K. je zadobio povrede i smešten je u Klinički centar Vojvodine.

U osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“ u Novom Sadu, gde je Tijana radila, kolege ne mogu da veruju da se ovako nešto dogodilo i da je jedan mlad život prekinut na tako tragičan način. Za nastradalu koleginicu imaju samo reči hvale i navode da je bila jedna od omiljenih u školi.

Ovo potvrđuju i reči roditelja dece kojima je Tijana bila učiteljica. Kažu da je bila veoma dobra i plemenita duša, da su deca volela, slušala i poštovala.

– Poslednji pozdrav našoj uvek nasmejanoj i dobroj učiteljici. Pamtićemo te uvek i spominjati, živećeš uvek u našim uspomenama’’. ’’Saučešće porodici,Tijana je bila našem starijem sinu učiteljica a on njena prva generacija. Kada je on pošao u 5. razred, mlađi sin je krenuo kod nje i evo ni dva meseca nije prošlo, šta reći deci? Ostaće lepe uspomene, bila je odličan pedagog, puna entuzijazma, uvek vedra i nasmejana, deca su je baš, baš volela’’ – neki su od komentara roditelja na društvenim mrežama.

Tijanina porodica – otac, majka i brat u šoku su nakon tragedije koja ih je zadesila. Kobnog dana, roditelji su čekali ćerku da se vrati, mislili su da kasni, a onda im je stigla stravična vest.

Kako pričaju prijatelji porodice, Tijana je planirala da se osamostali i odseli od roditelja. Kupila je stan koji je polako opremala, ali nažalost, nije dočekala da se useli u njega.

Tijana će biti sahranjena danas na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter