Izvor: Happy BSC
10.11.2021 u 11:19
0

SPASIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da se na vreme uhapsio Legija, Đinđić bi i danas bio živ!

Optužnica protiv Belivuka i drugih pravosnažno je potvrđena i na ovu temu u jutranjem programu na Happy TV govorio je bivši pripadnik DB-a, Boža Spasić. 

– Savezna služba državne bezbednosti je svojevremeno uspostavljala kontrolu nad mafijom. Niko od mafijaša nije bio zaštićen. Svi su bili na robiji zaslugom svojih dela.  To su i oni znali. Arkan je bio u zatvoru posle pucnjave na policajce. Sećam se da sam morao da idem da ga posetim u CZ-u. Poenta moje posete je bila da ga nateram da ne govori javno da radi za službu. Arkan je vadio značku i hvalio se i kad se nepropisno parkirao.

PROČITAJTE JOŠ: Mlada učiteljica(36) završila tragično: Nesreću izazvao mladić (21) koji je bio DROGIRAN!

-Nekada su kriminalci imali svoj moralni kodeks. Kada uporedim Arkana i Gišku sa klanom Velje Nevolje to je kao nebo i zemlja. Ne mogu da zamislim da sedi neki direktor policije i da mu je nad glavom Velja Nevolja. Kako su oni uspeli da šarmiraju političare i policajce, meni je nepoznato. 

-Ovde je podneta optužnica protiv 30 ljudi. Mafija bi trebalo da bude u kavezu. Tu nema pardona, to je mafija. Desetak ih je još sigurno napolju. Možda nije ni Belivuk šef cele operacije.  Neko je stajao iza svih tih akcija. MUP im je popuštao jako. 

PROČITAJTE JOŠ:VELIKA AKCIJA „HOTSPOT“ – POLICIJA PRONAŠLA SKORO 1000 MIGRANATA! Vulin: Srbija neće biti parking za migrante

 -Kod ministra Vulina sam video jednu izraženu snagu i volju da se brzo rešavaju slučajevi i ja to poštujem. Blagovremeno treba hapsiti. Da se na vreme uhapsio Legija, Đinđić bi danas bio živ, a Legija bi bio sa svojom porodicom. To nam je sve za nauk. Sa mafijom nema kompromisa. Sigurno će se pojaviti uskoro novi Velja Nevolja, jer posao sa drogom „ne sme da trpi“. Odmah ga treba uhapsiti! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter