Izvor:
23.03.2017 u 19:07
0

Monstrum iza rešetaka: MUČITELJ MARIJE FERIZOVIĆ OSUĐEN NA TRI GODINE!

Ahmet Marinković (40), nasilnik koji je osumnjičen da je pretukao i zverski mučio suprugu Mariju Ferizović (21), osuđen je tri godine i tri meseca zatvora. Njemu je produžen pritvor.

Marinkoviću se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je inače zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

Slučaj zlostavljanja u Kaluđerici koji se dogodio u septembru prošle godine potresao je celu Srbiju. Fotografije isprebijane, mučene i žaračem žigosane Marije preplavile su sve medije. U međuvremenu, Ahmet je pred sudom negirao da ju je pretukao.

U potresnoj ispovesti za "Blic", žrtva pomahnitalog Ahmeta ispričala je užasne detalje mučenja kroz koje je prošla:

– Isprebijao me je šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom… Sramota me je da pričam šta mi je sve radio – rekla je između ostalog tada Marija za "Blic".

Okidač za njegov brutalni pir sličan je kao i kod skoro svih nasilnika.

– Ne znam šta mu je bilo u glavi. Načuo je neke priče o neverstvu i zbog toga je to uradio – kaže Marija.

Da stvar bude gora, maltretiranje nesrećne žene gledala su njihova deca, stara tri i dve godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter