Izvor: informer
02.07.2021 u 12:23
0

MOTOROM SE ZAKUCALI U PRIKOLICU SA DRVIMA: Dva mladića (21) teško povređena kod Žitorađe

Mladići N.P (21) iz Lukomira i A.Z. (21) iz Podine kod Žitorađe zadobili su teške telesne povrede kada su motorom udarili i prikolicu sa drvima.

VAŽNO: 

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

ANA BRNABIĆ NA PRESPA FORUMU NA OHRIDU: Okupljanje lidera Zapadnog Balkana, EU i SAD!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

DA LI JE PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA KRIV? Sud danas odlučuje o pritvoru za Jovičića!

Vozač skutera N.P. je prebačen u niški Klinički centrar zbog povreda glave, a A.Z. je zadržan na lečenje u prokupačkoj bolnici.

Kako saznaju mediji, do nezgode je došlo na putu Prokuplje- Žitorađa. Mladići su udarili u trakotorsku prikolicu koja je bila napunjena drvima i parkirana kraj puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter