Izvor: informer
15.07.2021 u 16:36
0

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE NA ČUKARICI! Polugolog ga uhapsili i položili na ulicu! (VIDEO)

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od dva kilograma marihuane i uhapsili F. M. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Policija je osumnjičenog uočila u dvorištu jedne škole na Čukarici u čijoj blizini je i uhapšen, a kod njega su pronađena 22 paketića marihuane, paketić amfetamina i 15.500 dinara, saopštio je MUP.

Potom je policija, pretresom stana na Čukarici u kojem osumnjičeni boravi, pronašla manju količinu marihuane spakovanu u 50 paketića i elektronsku vagicu za precizno merenje.

PROČITAJTE JOŠ:

BELIVUK U SPECIJALNOM SUDU: Branio se ćutanjem za još dva ubistva!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Maloletnik nastradao, prizor je UŽASAN!

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Vakcinišite se – u Srbiju stiže i PETA VAKCINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

– U drugom stanu na Čukarici koji F. M. koristi, policija je zaplenila oko dva kilograma marihuane, spakovane u dve kese, kao i 51.000 dinara za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter