Izvor: HAPPBSC
12.03.2024 u 19:40
0

MUP SAOPŠTIO: Uhapšen osumnjičeni da je bušilicom ubio suprugu u Novom Sadu, POZNANIK IZNEO ŠOKANTNE DETALJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. T. (1969) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo, navodi se u saopštenju.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju.

Ranije danas, zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi, na osnovu medijskih informacija da je u Novom Sadu na svirep način muž ubio suprugu a onda pokušao samoubistvo, pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova i Ministarstva unutrašnjih poslova.

PRATIO JE, PRISLUŠKIVAO, PA OTKRIO DA NIJE BEZRAZLOŽNO STREPEO: Iplsivali detalji i razlozi zločina u Novom Sadu

Podsetimo, policija je u ponedeljak popodne kući u Novom Sadu pronašla telo žene sa znacima nasilne smrti. Muž ubijene pokušao je samoubistvo skokom s Temerinskog mosta. On je priznao policijcima koji su pokušavali da ga odgovore, da je ubio svoju suprugu nakon čega je izvučen iz vode i zbrinut u Urgentnom centru u Novom Sadu.

POZNANIK IZNEO ŠOK DETALJ

Nikola T. (55) koji je juče bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (53) u porodičnoj kući u novosadskom Vidovdanskom naselju, a onda pokušao da presudi i sebi skokom u kanal DTD, odrastao je u domu jer mu je otac ubio majku.

Kako prenose mediji jedan Nikolin komšija otkrio je da je on odrastao u domu, jer je njegov otac ubio njegovu majku.

Uradio je isto svojim ćerkama što je njegov otac uradio njemu. Otac mu je ubio majku, a sada je on ubio svoju suprugu, samo što je Nikola bio maloletan pa je odrastao u domu – tvrdi komšija.

Inače kako je Nikolin komšija objasnio niko od komšiluka nije mogao ni da zamisli da će se ovako nešto dogoditi.

– Nisu odavali da su se svađali. Delovali su kao normalan bračni par. Samo pola sata pre nego što smo čuli šta da je na Temerinskom mostu i da hoće da se ubije video sam kako su on i Gordana došli iz kupovine. Unosili robu, delovali su normalno nije izgeldalo da su se svađali ili tako nešto – kazao je komšija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter