Izvor: informer
28.03.2022 u 09:32
0

MUŽ NASRNUO NA ŽENU SEKIROM, PA POKUŠAO DA SE OBESI: Sanja u veoma teškom stanju, lekari joj se bore za život

Sanja P. (48) koju je muž Goran P. (54) pokušao da ubije sekirom, a potom pokušao da se obesi, na Zvezdari u dosta je teškom stanju i lekari se bore za njen život, saznaju mediji.

Kako nezvanično saznaju povrede koje je zadobila su dosta teške.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nesrećna žena koju je muž pokušao da ubije sekirom je bila svesna i komunikativna kada je preuzela Hitna pomoć, međutim zadobila je teške povrede glave. Lekari rade sve što je u njihovoj moći da je spasu – rekao je izvor upoznat sa stanjem nesrećne žene.

Podsetimo, napad se dogodio u petak ujutru. 

Goran P. je ženu udario sekirom, a potom je otišao da se obesi. Njega je kako smo ranije pisali u poslednjem trenutku spasio komšija kog je njihova ćerka zvala u pomoć. 

Kasnije za medije sestra nesrećne Sanje objasnila je da ovo nije bio prvi put da Goran nasrne na njenu sestru, ali da je ona odustajala od tužbe zbog dece.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter