Izvor: alo
06.04.2024 u 21:03
0

NAČELNIK CMOLIĆ IZNEO NOVE DETALJE: Osumnjičeni skriva telo iz ovih razloga

Načelnik UKP Ninoslav Cmolić govorio je o osumnjičenima za ubistvo devojčice Danke Ilić

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić, gostujući na Informer TV govorio je o osumnjičenima za ubistvo devojčice Danke Ilić (2), i njihovom ponašanju za vreme saslušanja.

Govoreći o osumnjičenom D.D. iz sela Zlot, Cmolić kaže da se radi o ličnosti bez empatije.

„Radi se o jako čudnom profilu ličnosti, nijednim gestom ne pokazuje da se kaje. Svakako njegova ličnost treba dublje da se analizira“, navodi načelnik UKP i nadovezuje se na ponašanje drugog osumnjičenog, za kog kaže da se ne razlikuje od ponašanja D.D.

„Mi im uzimamo izjavu pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, tužilac obavlja razgovor sa njima i oni potvrđuju sve svoje priče, tu nema emocija, tu nema racionalnog objašnjenja… Nastavili su normalno da funkcionišu, išli su na posao.“

Načelnik je objasnio i zašto dosad nisu rekli tačnu lokaciju tela ubijene devojčice.

„Jedino racionalno objašnjenje do kog mi dolazimo jeste da je moguće da je nešto monstruozno uradio sa telom. Ili ima psihičku blokadu, pa ne može da se seti. U jednom trenutku nam kaže gde je telo, kada odemo tamo njega nema, onda pomene drugo mesto, tela nema. I tako u krug. Tu do izražaja dolaze druge osobine, kao da mu se ličnost s vremena na vreme menja. Zato kažem sigurno će biti potrebno da stručnjaci analiziraju oba lica“, kaže Cmolić.

Načelnik kaže da se S.J. i D.D. sumnjiče za krivično delo teško ubistvo, ali da se ta kvalifikacija može menjati usput.

„Za sada nema tela, koje bi nam pomoglo da se utvrdi na koji način je dete preminulo“, rekao je Cmolić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter