Izvor:
06.11.2016 u 21:55
0

Najlošije moguće vesti stižu sa Dunama: Pronađen leš člna posade broda potonulog kod Smedereva!

U Dunavu kod Smedereva pronađeno je leš muškarca, za koga je potvrđeno da je jedan od članova posade sa pootnulog broda za kojima potraga tarje četvrti dan.

Identifikacijom tela potvrđeno je da je reč o Nikoli Kosovcu članu posade. Za drugim se i dalje traga – potvrdio je za Novosti Zoran Antić, zamenik Višeg javnog tužilaštva.

Telo nesrećno stradalog Nikole Kosovca iz Seleuša kod Alibunara pronađeno je 400 metara nizvodno od mesta potonuća broda Beograd deset“.

Ronioci i dalje pretražuju potonuli brod u potrazi za drugim članom posade, Milanom Brzakovićem (35) iz Vladimirovaca.

Kako saznajemo, ulaz u kabinu potonulog broda zaprečen je stvarima, i za sada traju napori da se one uklone. Nema informacija da su ronioci videli tela u olupini. Brod, samohodna barža, potonuo je u noći između srede i četvrtka iz još uvek nepoznatih razloga.

Novosti.rs
Foto: RTS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter