Izvor: Kosovo online
15.09.2023 u 07:20
0

NAPAD NA SRBE U GRAČANICI: Tzv. kosovska policija pretukla dvojicu srpskih mladića (VIDEO)

U centru Gračanice pripadnici kosovske policije pretukli su večeras dvojicu srpskih mladića (24 i 19 godina). Jedan od mladića je završio u bolnici, dok je drugi priveden u policijsku stanicu, ispred koje su počeli da se okupljaju meštani u znak protesta.

Kako su naveli okupljeni, do incidenta je došlo kada je policijska patrola zaustavila mladiće u kolima i krenula da im piše kaznu za pojas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRB Journal (@srbjournal)

Mladići su tražili da kazna bude na srpskom jeziku, nakon čega su upitani „da li znaju gde žive“, da bi ih potom policajci izvukli iz automobila i prema rečima očevidaca pretukli na ulici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter