Izvor:
24.02.2019 u 08:04
0

NAPADNUT ZAMENIK VIŠEG JAVNOG TUŽIOCA U SMEDEREVU! Drugi napad za dva dana na nosioce pravosudnih organa!

Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, Aleksandar Kuzmanović sinoć je pretučen, a napadač je uhapšen.

Tužilac je napadnut u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre počeo da ga vređa, a potom je prišao stolu i dva puta udario Kuzmanovića, koji je pao sa stolice.

To je potvrdio Viši javni tužilac, Dragan Lopušina, koji je rekao da je Kuzmanović zadobio udarac u predelu slepoočnice i da je prilikom pada sa stolice povredio i nogu.

– Pomoć mu je odmah ukazana u Domu zdravlja. Tokom večeri, međutim, njemu je pozlilo i trenutno je u bolnici– rekao je Lopušina.

Lopušina je rekao da je napadač uhapšen i dodao da će tužilaštvo preduzeti sve mere da napadač bude adekvatno procesuiran.

Ovo je za dva dana drugi napad na nosioce pravosudnih funkcija u tom gradu.

Policija traga za Dejanom P. koji je u bekstvu nakon što je u petak uputio ozbiljne pretnje sudskom veću Višeg suda u Smederevu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter